PARTICIPA!

Fes un donatiu

Vols fer una donació econòmica per promoure la igualtat d’oportunitats? 

Donatius econòmics

Amb la teva col·laboració ajudes a finançar programes i recursos que acompanyen a les persones a tenir el dret a construïr el seu projecte de vida.

Puntual | Mensual | Trimestral | Anual

Molt més que diners

En què invertim els teus diners?
La teva aportació econòmica a Fundació Projecte i Vida és molt més que diners. Amb el teu compromís ens ajudaràs a tirar endavant serveis destinats a cobrir les necessitats dels sectors més desafavorits de la societat i donar suport a totes aquelles persones en situació de risc social i a les seves famílies.
Què he de fer per desgravar la meva donació?

Col·labora amb Fundació Projecte i Vida i gaudeix dels beneficis fiscals recollits a la Llei 49/2002, per la qual les persones o empreses tenim dret a deduir els nostres donatius en la declaració de renda o de societats.

Solidaritzar-te té avantatges fiscals: totes les aportacions desgraven un 80% els primers 150€ i a partir d’aquesta xifra, el 35%.

Per obtenir el certificat de donació, envia’ns un correu electrònic a info@fundacioprojecteivida.org amb les teves dades personals i podràs desgravar la teva aportació a la propera Declaració de la Renda.

Donatius materials

T’estàs reformant o canviant d’habitatge i tens mobles que ja no vols? Tens roba que no et poses? Els teus fills i les teves filles s’han fet grans i tens joguines que ja no s’utilitzen? NO LLENCIS RES! Farem la vida d’aquests objectes més llarga!

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.